Etiketter

,

Sköna lirare
Inget märkligt hände alls när vi var ansvariga för en vätskestation under damernas marathon på EM idag. Jag är inte ens säker på om en tyska eller ryska vann.

Varje nation hade rätt att dela ut egna vätskeflaskor till maratondamerna vid vår station,Ledarna som delade ut vätska var riktiga lirare.På bilden ser ni den litauiske ledaren,helt utan nationsbeteckningar,men med ett litet ofta anlitat anteckningsblock.Engelskan var knackig.Dessutom hade han väl en ogiltig legitimationshandling,utan foto.

Bredvid på bilden syns den israeliske ledaren.Han hade åsikter om en hel del,vettiga dock.

En av Portugals ledare berättade att de hade vodka i damernas personliga flaskor,vilket skulle ge extra kraft.Egentligen var han ryss,men jobbade med Portugals landslag. Den spanske sa att tequila var bättre.

Det var väl mest snack,men det gällde inte de engelska ledarna som så fint slank iväg till Dubliners för att kunna se på loppet i TV,samt ta sig en Kilkenny. Emellan varje varvning hade man ju en dryg halvtimme för den personliga vätskebalansen,om uttrycket tillåts.

Inga missöden inträffade och en hel del göteborgare fick finna sig i att avspärrningarna förhindrade dem att komma till hem och arbete i flera timmar.