Etiketter

, , ,

Bad Wilderäng m.m 047.jpg

Idag besköts en göteborgare i Frölunda av tre yngre män. I förrgår slaktades en man på öppen gata i centrala Göteborg i familjens åsyn, för nån vecka sen var det vild skottlossning i Kvillestan.

Alla, säger alla, vi någorlunda vanliga medborgare blir upprörda och i mitt fall tycker jag nog att jag skulle stå ut med nån razzia då och då för att stävja bärandet av vapen.

Till och med med rättsskyddet och integriteten hotad skulle jag vilja att man tog in och visiterade fler människor och jag skiter i om nån skulle känna sig diskriminerad över omild behandling.

För den som bär vappen tycker jag att det ska bli minst två års fängelse och om det är en utländsk medborgare, utvisning därefter. Bärandet av vapen, i synnerhet skjutvapen är så allmänfarligt att bara mycket hårda metoder hjälper. Det stör nog inte folks rättsmedvetande , mer än det stör att slöddret  verkar kunna beväpna sig fritt här i vårt Göteborg.

Man kan diskutera sociala strukturer och det ena och det andra, men lika mycket som jag är emot dödsstraff är jag emot att folk beväpnar sig.Bad Wilderäng m.m 049.jpg

Det parti som utlovar nolltolerans mot gatuvåld och vidtog åtgärder skulle få min röst i valet..

Bilderna är från vackra Hovås där det sällan skjuts något -det finns väl skäl till det.

Tack för mig och god natt.