Etiketter

,

Längtar till Skagen

På jobbet där det var ganska lugnt-folk har väl boende tänker jag.Vi var på ett studiebesök, vågar aldrig mer säga var för då åker jag väl på nån förmaning, men det var ett ungt företag med en så där lagom blandad kompetens som jag uppskattar-precis som jag tycker om tvärvetenskaplighet.
Norge håller sitt grepp kring oss alla och monstret har varit i rätten.Han kan högst få 21 år-många tycker nog att karlfan borde steglats.
Frun jobbade mellan 07-21, Erik jobbade och Julia också-alla var lite sega, men ett litet gympass där jag fick se Oscar Jansson träna hann jag med. Trots envisa skador ger han sig inte-beundransvärt.
Just nu känns hjärnan lite trög, splittrad alternativt stockdum. Så blir det ibland, men lite om stelnad energi fick jag mig till livs. Den gångna periodens läsning har varit mitt livs mest spännande och jag tror att jag har en sorg.Ja för Norge förstås, men också över att jag inte har så lång tid att studera som jag hade önskat-hade velat gjort det här när jag var 10 år, men det var ingen större studiemiljö i hemmet då.Äh, man ska inte skylla ifrån sig, annat lockade mer.
Lite Damasio på sängkanten får det ändå bli.
Kan vi få lite bättre väder tack?

Skagen