Etiketter

, ,

 

På tal om begravningsstämning

Friidrotten har fått många år av mitt liv, men jag har fått tillbaka mycket mer. Först kanske själva sporten, men också kamratskapen, alla ungdomar, resorna och även tävlande och träning för egen del.
Att stå som tränare på Slottskogsvallen en vårkväll slår det mesta.
jag gick med i styrelsen för att knyta samman tränarnas och de aktivas perspektiv och därmed göra nytta.

I ett sunkigt träsk som tränare

Antingen är man engagerad eller så är man en medioker styrelseledamot.
Jag har kommit att deltaga på en hel del av Göteborgs Friidrottsförbunds möten, och det är som regel också givande.

Jag ska säga som det är.
Jag är idealist. Ändå hamnade jag i och andra i ett parlamentariskt läge som osade katt, och en sak är säker, även om jag förstår konsekvenserna, så får en idealistiskt sinnad person inte hamna i såna situationer.Då har man blivit en pragmatiker. Det får andra vara.Jag vill inte syssla med politik på min dyra fritid.
När man känner sig bekymrad vid hemgång, och minerna pekade inte uppåt på andra heller heller, då får man ta sig en funderare.
Det finns så mycket bra att göra – ett att förbättra och därmed ta makten över våra lopp. Ett annat är att totalt fundera om vad gäller vår roll i samhället, men allt vad det innebär för vårt ansvar för folkhälsan, och vad vi sekundärt kan tjäna på det. Helt nya partners och affärsområden. Tävlingsformerna? 

”Gå härifrån, ty ni har förvandlat min Faders hus till en rövarkula”! (Angående rädslan för att kommersiella krafter helt tar över)

Vi har också resurser att möta de utmaningar vi får från den kommersiella sektorn. Vi har bara sett början på en trend som ingen vet var den slutar.
Vi kan också ihop med tidigare oprövade partners höja den moraliska nivån, men då gäller devisen att pengar skapar ingen mening, men mening skapar pengar.
Och ska vi söka Friidrotts-VM 2021, då får vi ta mig fan ha ett starkt varumärke.

Hanna och Robban – som gjorda att arbeta i positiv anda.

Vi måste kunna få alla vältaliga och duktiga ledare att se samma mål, men att prata om visioner är ingen idé – de måste göras utifrån nåt lite högre syfte helt enkelt. Vi kommer att finna det- det vet jag.

Och alla ni som tycker att det går trögt- det kommer att vända.