Etiketter

, ,

imageDet gäller att träna hjärnan. Att övervinna motstånd, att utvidga sina domäner, att återta förlorat territorium, att pränta in hjärnbanor passar alldeles utmärkt när det är blåst, snöslask och allmänt motbjudande yttre förhållanden och man tvingar sig att genomföra sitt träningspass. imageimageimage

Ett antal tappra löpare från SAIK, MAIK, IF Kville och Solvikingarna körde tusingar på 8:an i Skatås. Klassiskt upplägg, en minuts vila och antalet varierade från 6 till 10. MAIK höll sig i huvudsak till 500-ingar med Torbjörn som slavdrivare. Sara och Geert mäktade med 10×1000, där Sara låg på 3.30-35 på den allt annat än lättsprungna banan. Vilken utveckling. Jag såg att de gjorde en high five efter målgång på sista intervallen för väl utfört arbete.
Gabbe kom först av killarna, tätt följd av Jonatan, Olle Dahlberg och Hampus.

3.10 och lite uppåt på killarna.

Olles klädval var brittiskt. Fast har man bott på Svalbard så……

svalbard

Det som inte dödar, härdar sa fröken Jonsson. Blöte Gabbe muttrade nåt om att det kunde vara tvärtom också. Bortskämd av träningsläger i Monte Gordon nyligen?
Vi är bortskämda med tåliga löpare.

Kvilles veterandamet syntes också i vimlet och är som de andra, outslitliga.

Det här är tuffa krigare som har förstått den så viktiga mentala dimensionen.
imageimage