Åh vad jag längtar tillbaka dit. Vi sprang, gick, åt och drack i den fantastiska miljön. Tror nog jag kan lura dit familjen igen.7 år sen alltså

kjellbrellsworld

AnneLie har alltid längtat till Italien,och när jag såg att såväl Fritidsresor som Vingresor arrangerade tågcharter,så bokade jag.Något av försenad bröllopsresa,och tågresor älskar jag,så det var bara att slå till.Vi försökte få med oss Lill/Micael,Ola/Ann-Britt,Robban/Lena eller Håkan med sambo,men det stämde inte av olika orsaker.

Och så är jag nog lite egen,vilket inte gör det lätt en hel vecka med mig.

Lilla Torg-jag gillar Malmö.

Nå,lördagen den 7:e juni åkte vi ospecificerat tåg(billigt men det blev ståplats i nåt som liknar en boskapsvagn,åtminstone till Varberg.)till Malmö,där vi fördrev några timmar vid ett fotbollshett Lilla Torg.

Italienskt innan Italien-Guinessen är min.

På en sportbar fick vi se den första fotbollsmatchen,och timmarna gick inte långsamt.Sen var det dags att äntra liggvagnen som v i delade med ett trevligt par (här med AnneLie)

och en i och för sig säkert lika trevlig man från Varberg.Felet var att han nog supit en lång tid,och…

View original post 382 fler ord