Etiketter

, ,

En till synes värmande sol lockade ut mig och AnneLie på en spontan innanfrukostpromenad. Efter en bergstur i Landalabergen med obligatoriskt stopp vid ”Slottet” började hungern sätta in. Vid Föreningsgatans början ligger charmiga Hotel Lilton.De har i alla år frestat med frukost och brunch, men av nåt skäl har det aldrig blivit av.Idag blev det av. Vi blev anvisade plats i orangeriet, där vi intog en härlig frukost.Ett trevligt par från södra Hallandsåsen( nära Ängelholm) förhöjde stämningen för oss. De hade besökt vänner som de blivit bekanta med via sitt sommarhus på Orust. 

Det var mysigt, och historien om  hur dessa skåningar blivit förälskade i det karga Bohuslän var underhållande.Efter att ha sköljt ned en rejäl frukost med gott, svart kaffe gick vi nöjda ifrån vårt  spontana frukoststopp. 

Men kära Hotel Lilton, vi kommer tillbaka.

http://www.lilton.se/se/