Etiketter

, ,

Jag har haft träningsläger på många ställen, från norr till söder. Ett antal av alla vistelser i Skagen kan nog i efterhand beskrivas som träningsläger. Av kombinationssort. 

Planen är begravd nånstans i bakhuvudet, men ligger latent där sen ett antal år. Att arrangera träningsläger här. Nu finns ju i alla fall en viss plattform. Jag är medlem i SAIK sen många år, nybliven ordförande i Brain Athletics och har såå många vänner som rör sig. Eller skulle vilja. 

Vi har goda kontakter med fraktande Stena via Göteborgs Jubileumslopp.

Vi har massor av goda tränare. Vi har gott om adekvata föreläsare. Vi når ut till hyfsat många via våra sociala nätverk. Och vi har nån sorts grundläggande kontakter med Skagen.       Nu blev det en kort morgonjogg. Det är inte mycket som talar emot, åtminstone vad gäller skönhet.

Oj, nu drar familjen ut mig på en runda till. Ja,ja.