Etiketter

, ,

 

  Nu har andra intensiva dagen av Vetenskapsfestivalen avverkats.. Det finns oändligt mycket att skriva, men är trött. Det mixar om i huvudet, man knyter kontakter och dagen har varit helt igenom bra. Kvällsföreläsarna kom från Matematiska Institutionen på Chalmers och morgonföreläsaren läste teologi.

Mitt Brain Athletics-visitkort delades ut åtminstone tre gånger och jag tror att den löpande teologen från morgonsessionen kan vara till stor nytta för oss i Brain Athletics.

Matematikerna var mycket kunniga och skulle definitivt kunna  tillföra oss massor om vi nu kommer till skott om ett forskningsprojekt om hållbarhet.

Den kvinnliga forskaren kom ursprungligen från Serbien, mannnen från mer exotiska Kazakstan. De lovordade vårt fina Sverige mitt i alla statistiktermer-det var en sån där kväll där gränser sprängs.

        

Olika sätt att betrakta hälsobegreppet, samt statistiska metoder att förutse åldrande och dess effekter är skräddarsytt för mig..

Jag gick in ett par timmar på jobbet för att vara värd i en högintressant träff med några externa aktörer som hade mycket intressant att komma med. Jag måste lovorda inte bara dem, mina arbetskamrater, och inte minst min chef gjorde bra ifrån sig. Jag har trivts bra med mina chefer genom åren, och den sista är väldigt rolig att jobba med. Smart också.

Vad gäller samarbetet tror jag stenhårt på den här mixen, och hoppas mycket på ett givande samarbete framöver.

Kent och jag åt lunch på O´Learys och pannisarna var som vanligt bra. Ibland är jag helt gränslös, idag var jag värre än vanligt. Hörde mig själv i förbund med några totalt okända män utlova att återstarta Solastafetten, loppet som gick mellan Göteborg och Karlsstad men som lades ned för några år sen.

Förra veckan träffade jag, lika slumpartat, på samma ställe Per Kotschack , vice ordförande i Djurgården och försökte få honom att göra en stockholmsk motsvarighet till vår Blåa Mil.

En bra dag igen.

I morgon fortsätter Vetenskapsfestivalen , det blir väldigt intensivt, och i övermorgon smäller det med såväl Premiärloppet som vår session på Pedagogen på lördag kväll. Det är mycket nu.