Etiketter

, ,

  
Om jag vaknar så tidigt att jag inte riktigt är klar för en morgonlöpning har jag två val. Ligga kvar i sängen och fundera eller gå upp och läsa tidningen. På sommaren kommer GP så sent att jag bara har det första alternativet.

Vet ni vad domänmur är? Eller diskret symmetri. Eller  ” The Grand Unified Theory”?

Smaka på orden och lägg dem på just din bas av vetande. 

Själv ska jag bära med mig orden och se om de kan vara till hjälp i mitt arbete med att sammanfoga alla spretande entiteter i Kjellbrellsworld fredagen 31 juli 2015. 

Eller sökandet efter lustiga kombinationer kanske det borde kallas. En hävstång mot enfaldig gränsdragning?

Tänk om jag ” får se det”?

Dialogen nedan är en av de mer trösterika och hoppingivande jag vet.

PIPPIN: I didn’t think it would end this way.
GANDALF: End? No, the journey doesn’t end here. Death is just another path, one that we all must take. The grey rain-curtain of this world rolls back, and all turns to silver glass, and then you see it.
PIPPIN: What? Gandalf? See what?
GANDALF: White shores, and beyond, a far green country under a swift sunrise.
PIPPIN: Well, that isn’t so bad.
GANDALF: No. No, it isn’t.”

  
Några domänmurar ska jag väl riva.