Etiketter

, ,

…ordföranden Rolf Buiten och hans engagemang, intelligens och distinkta ledarskap, skulle hans kära IF Kville vara lika långt gånget idrottsresultatsmässigt som organisatoriskt och engagemangsmässigt.


Jag har under mer än tre år haft förmånen att samarbeta med Rolf med Göteborgs Jubileumsloppp, Brain Athletics och allt omkring det.

Självklart har vi haft diskussioner, ibland livliga, men det är sällan jag kan säga att Rolf haft fel i sak.

Ett glasklart intellekt, en arbetsförmåga gränsande till det omänskliga och en skrivförmåga som får mig att känna mig som flummig analfabet, är bara några av de imponerande egenskaper som gjort Rolf Buiten till en ledare som alla andra klubbar gärna skulle  gå i döden för.

Idag såg jag honom träna en grupp ungdomar i Friidrottens Hus.


Han verkar lika trygg i den rollen som i alla andra.

Oavsett hur alla projekt går ihop, måste jag   hävda att de burit en sorts framgång med sig. Förmånen att få jobba ihop med intressanta människor är lön nog så god som nåt annat.

Fortsätt den inslagna vägen Rolf!

imageimage