Etiketter

, ,

LÖPARE ETTDagens klokaste ord kom från vännen Rolf Andersson som gjorde aktiv föreningsdebut i ett kreativt Brain Athleticsmöte som hölls i så trevlig miljö som Stena Tysklandsterminalen idag.

  
– Jag tycker inte att vi i Göteborg ska behöva åka till Stockholm och Malmö för att lära oss. De ska komma till oss i stället , säger annars inte kaxige Rolf som med hjärnforskningen som kompass och sin okuvliga tro som bränsle redan har börjat sin träningsmission bland de allra mest svårmotiverade , hemlösa och vilsekomna boende inom Social Resursförvaltning.

  
Rolf som var förste anmälde löpare till det allra första Jubileumsloppet,ligger hästlängder före och liknar gamle pansargeneralen Patton som inte inväntade trossen.

  
Notera likheten i inställning.

Patton var general för amerikanska 3:e Armen under Andra Världskriget och ryckte fram med en våldsam kraft och i hög hastighet.

Rolf Anderssons framåtanda är av likartat slag. Med teorin från hjärnforskning och uppmuntran av goda chefer kanske han kan få studiebesöken att gå i västerled.

Jag tror att hans pusselbit passar utmärkt ihop med Housing First och En Hållbar Stad.