Etiketter

,

Vid nyårstid kändes formen i vardande.

En förkylning och lite ont i knä och fot har raskt ändrat på den saken.

Idag stod vågen på obarmhärtiga 84. Tangering av livspersonhögsta.Jag äter som en häst, nästan mer när jag inte kan träna. Tillbaka på ruta ett, samma vikt som när Det Stora Vadet ingicks nyårsnatten 2012-13.

Att jag inte fick betalt trots vinsten har jag inte kommmit över.

Den 16 april ska vi hålla ett  mixat anförande ingående i Vetenskapsfestivalen. Det vore självaste fan om en fetlagd man i övre medelåldern ska vara anstiftare till det. Dessutom arrangerar vi Premiärloppet tidigare samma dag. Loket Olsson klovade förresten att försöka var speaker .Får fråga Maurice Westerlund och Martin Kurzwelly om de vill bistå honom.

Samma gäller där.Man vill ju vara i anständig form i umgänge med de här träningsmedvetna herrarna.

Idag har vi Sverigepremiär för Kvilles arrangemang Scandinavian Milers. En riktig löparfest tror jag. Många av våra SAIK:are ska vara med.

Och även i Friidrottens Hus vill man ju inte vara ett kroppsligt ras.

Men så är det ju ett evigt sittande,på jobbet, hemma och på diverse möten. Det är lika skadligt oavsett hur vällovliga syften mötena har.

Jag har ofta stått för uppfattningen att alla de människor vi träffar har gjort lite fler felval än vi. Det är en kaxig attityd, för de kanske inte har haft så lätta val. De är till och med  adekvata till en situation de har fötts in i.

Skit samma, för att komma i form behövs göras mindre felval.

Så nu kl 08 har jag avverkat första löppasset på två veckor. 7 km i lustempo, några chins och en massa tåvhäv.

När jag kommer till Friidrottens Hus kommer väl första valsituationen, ska man köpa bulle till det obligatoriska kaffet med Mats Erixon?

IMG_6451