Fem år senare.
Jag hade glädjen att få lyssna på Mats Grauers som var nytillträdd i Frölunda 2011. Det var på den tiden jag hade tid att skriva lite längre. Var ofta på Arena Göteborgs möten och det var en trevlig tid i livet.
Och nu har de äntligen fått sitt guld.

kjellbrellsworld

Ett omdöme i språnget

Skatås lördag innebär alltid träning där Göteborgs bästa löpare dras samman för att köra intervaller-så också igår. Jag har förmånen att som SAIK-tränare få vara med och leda de här passen, ihop med andra tränare från Göteborgsklubbar.

På vägen därifrån sprang jag på en av våra tidigare adepter som tidigt lämnade friidrotten för handboll i Sävehof. Hon tillhör en släkt där alla är djupt involverade i handbollen och jag stannade och pratade en stund. Jag kom att nämna att jag lyssnat på hennes förra styrelseordförande på Arena nån dag tidigare.

Kan man få ett omdöme från nån som haft att göra med våra intervjuoffer i verkliga så ger det en extra dimension åt porträtten enligt mitt sätt att se.

Hon berättade att Mats ofta varit i kontakt med handbollstjejerna och varit mycket engagerad. Hon famlade lite efter orden, kan hon ha sagt att han var tydlig?…

View original post 1 042 fler ord