Kai Martin som jag nog aldrig har träffat ingår ändå i tre av mina världsdelar.
idrott(och inte minst bandy), skrivande(har förutom bloggen varit GT-reporter, en utdöende syssla) och musik(har spelat,spelar och känner till Göteborgs och världens musik bättre än de flesta. Här skriver han om derbyt mellan Villa och Vänersborg.Han känns allmänt viktig.

kaimartinblog

Det är något i den frestande nerven, det där som gör att längtan, lusten inte lägger sig.

Ja, jag jobbar inte med bandy längre, men kärleken består. Den har satt sig, har blivit en relation som jag inte kan två mig ifrån och inte heller vill.

Självklart är det besvärande att inte kunna följa ett Gais på hemmaplan, som då laget genom Kenth Hultqvist, gjorde sin elitsatsning och gjorde den väl innan kommuns illvilja eller ointresse omöjliggjorde en fortsatt satsning. Nu ligger Heden öde på vintern och strax norr om Göteborg har Kungälv tvingats ned i andraligan på grund av kass ekonomi, Surte beroende på mindre bra spel. Visst, Frillesås finns inom körbart avstånd och Gripen och IFK Vänersborg är bara en knapp timme bort.

Men det är kvaliteten jag vill åt.

Visst, i år har IFK Vänersborgs gjort en ryssatsning som gjort laget mer oberäknerligt än på många år…

View original post 775 fler ord