attudding

SKRIVKRAMP

Jag har fått svår skrivkramp.
Jag sätter mig vid tangentbordet med till synes gott om tid.
Nästan omedelbart börjar olusten lägra mig. Jag vill ju väva ihop , men det sekventiella med att föra tangenterna från vänster till höger gör att jag blir fast i sjaskiga detaljer så att jag tappar helheten.

DIRIGERA

Allt hör ihop och jag vill liksom dirigera en orkester bestående av olika tankegångar,inte fastna i en, inte spela violin som en av många.

Jag får massor av goda råd om att ta en sak i taget, men jag tråkas lätt ut av skrivande. Med kartor kan jag sitta många timmar. Läsande också för den delen.

MAPPA MUNDI

Det är här min infantila dröm om att skapa en tankens ”Mappa Mundi”(medeltida världskarta som omfattar allt, spökar.Kartor, mindmaps, teckningar,symboler är mycket lättare att jobba med.Vissa behöver stöttor som ni förstår.

FLERA DIMENSIONER

Att jobba i flera dimensioner samtidigt eller åtminstone parallellt är min önskan och det är därför jag försöker få till mitt hjul.
Att stå i mitten och sammanföra åtta dimensioner till nåt större är min dröm. Om, det inte räcker vill jag trycka på en av det åtta beståndsdelarna som då öppnar sig i en liknande struktur med åtta.Ett fraktalt mönster. Jag vill se trådarna som sammanbinder de olika elementen, starka och lysande trådar om sambanden är starka, tunnare om det är mindre uppenbart, om avstånden är längre,sambanden svagare. Med en tidsdimension kan man se att styrka mellan samband varierar.
Och åter-det här är svårt att återge i text-skulle behöva bilder.

MEN, jag har fått några fina låtar till mig under de dagar jag har suttit och inte gjort det jag skulle göra.
Riktigt romantiska får jag säga. Det passar väl mig.