Hej.

Nu är det ett dåligt rekord som slagits. Jag har inte skrivit ett ord sen i påskas, FaceBook har fått allt jag har skrivit och mycket är nonsens förstås.

Vad har då hänt sen sist?

Jag har jobbat i det nya jobbet och trivs rätt bra trots att det inte alls sker på det sätt jag önskade.Arbetskamraterna är smartare än jag och det är tur det.

Lite försprång har jag med 11 års placeringar bakom mig, men det äter de snart ikapp.

Vårt fantastiska MusikProjekt rullar på och varje tisdag är en högtid för mig och många andra.

Våra måndagsträningar är lika välbesökta som vanligt och de tacksamma löparna gör mig alltid glad.

Mitt ordförandeskap i Höganäs är lite svagt men jag försöker att starta ett lopp därnere som kompensation för det. KullaMilen eller KullaRundan ska det heta.

Vi har stort stöd från Höganäs Kommun, från näringsidkare och från andra klubbar som det känns. Det har stått om oss i Helsingborgs Dagblad och i smärre lokaltidningar.

Jag älskar Kullabygden.

img_2382

Jag har många andra drömmar, som vanligt högtflygande.

Det är om dem jag ska  skriva här.

Min träning har gått helt OK i år även om mina få lopp gått sämre.Strax under 1,50 på Varvet, men Musselloppet i Lysekil var en katastrof på dryga 47 minuter på milen.Pantern slog mig för första gången på några år.

Hälsan är till synes god förutom det höga blodtrycket och diverse andra märkliga kroppsliga fenomen. Mitt enda svar på det är att försöka träna på, fullt medveten om att det inte hjälper mot allt.

Lite kostrestriktioner skadar inte, men jag är usel på att hålla ut.

Jag sitter kvar i stryrelsen för SAIK samt i GFIF:s valberedning.

Just nu har ett par artiklar om Varvsgeneralens hårda nypor florerat i GP och stressat upp hela GFIF.Varvet är alla föreningars livlina och att skriva negativt om Varvet ses natyrligtvis inte med blida ögon av klubbarna. Jag har aldrig skrivit ett kritisk ord om Varvet eller nån av dess medarbetare av just de skälen.

Tydligen anser tipsaren inte att Varvet tar skada av lite skriverier.

Vi får väl se.

Med den här korta texten inleder jag en ny skrivarperiod här i KjellBrellsWorld, mest för min egen skull.

God natt!