Nu är det helg.

17.14 går tåget mot Karlstad och Svenska Friidrottsförbundets årsmöte som varar i dagarna två. Vi är ett stort gäng från Göteborg, 16 stycken för att vara exakt.

I bakvattnet av ett ärende jag hade idag gällande min ambition att rädda föreningslivet i Sverige, fick jag kontakt med nåt som heter ”relationsmarknadsföring”.

Jag vill sammanlänka begreppen föreningsutveckling med relationsmarknadsföring(RM).

Ni kan läsa länken- men den är tråkigare än det den handlar om.

Wikipedia Relationsmarknadsföring

En ledande guru i ämnet är professor emeritus Evert Gummesson som jag mailade efter att ha läst en uppsats där han omnämndes.

Han svarade direkt och med stort engagemang. Sånt tackar man för.

Jag fick följande trevliga råd:

Ischia

”Föreslår att du och några medarbetare åker på en eller båda av konferenserna. Det är det bästa sättet att bygga upp relationer inom ett område eftersom man vistas i 3 dar tillsammans med intressanta människor. Det är ju inte bara föredrag och seminarier utan också luncher, middagar och social kvällsarrangemang. Karlstad kan i och för sig vara en trevlig plats i juni, men kan inte slå Neapelbukten där konferenser ligger på vulkanön Ischia, ett av mina favoritområden på jorden. En del kombinerar det med familjesemester före eller efter konferensen, för detta är ju Ischia speciellt lämpat inte minst om man har barn med. ”

Vi får se. Livet är spännande.

Det blir nog ingen resa mer än i fantasin-men det är ju inte så illa.

Tack professorn.